Distractia si voia buna vor fi asigurate de o formatie ce va interpreta melodii din toate zonele tarii ,avand ca solista pe Mariana Faget .
-Fructe
-Saleuri
Gustare rece
-Salata de icre
-Ardei gras natur umplut cu branza dulce
-Rosie natur umpluta cu vinete
-Prossciuto con melone (pepene galben cu jambon)
-Salam uscat
-Frigarui din cascaval si strugure
-Castraveti
-Kaizer
-Sunca presata
-Chiftelute
-Masline
-Paine
Gustare calda
-Peste cu sos meuniere
-Cartofi natur
-Paine
-Sarmalute cu mamaliguta si ardei iute
Cupa de sampanie
Friptura
-Ceafa de porc
-Cartofi cu rozmarin
-Salata varza
-Paine
-Piept de pui
Desert
-Prajitura
Bauturi
-Gama Coca-Cola – 1l/persoana
-Apa minerala/ plata -1l/persoana
-Whisky /Martini – 50 ml/ persoana
-Vin – 1l/ persoana
-Cafea Expresso – 1 / persoana
-Lamaie
Pretul mesei festive de Revelion este de 160 lei / persoana.
*Pretul cazarii per noapte este in functie de tipul de camera ,
respectiv : – 100 lei , 130 lei , 150 lei.